torsdag 13 oktober 2011

Näringslivsdagarna @ GuldkärnanGalan 2011

-Ikväll ska vi på GuldkärnanGalan 2011 som arrangeras på Sundspärlan, här i Helsingborg. Ska bli mycket trevligt! 







På GuldkärnanGalan delar Marknadsföreningen ut Guldkärnan 2011 i kategorierna; årets evenemang, årets personlighet, årets marknadsförare och årets designer. Årets GuldkärnanGala är upplagd i två akter, där vi börjar med att inta en trerättersmiddag och därefter inleder vår galashow.

Välkommen till en nobel galakväll. Som alltid är det GuldkärnanGalans vinnare som är i fokus och även i år ramas det in av god mat och spännande underhållning.

Vi lotsas genom kvällen av vår konferencier Ulrica Bengtsson, programledare, reporter och konferencier i tv. Ulrica är född och uppvuxen i Helsingborg. En av Sveriges mest framgångsrika internationella musikalartister, Niklas Andersson, står för kvällens musikaliska underhållning tillsammans med inbjudna gäster. Som ensam svensk har Niklas spelat tre stora roller på West End i London i musikalerna Miss Saigon, Les Misérables och The Phantom Of The Opera.

Uppdraget att komponera årets meny har gått till Helsingborgsrestaurangen Bara Vara och består av läckerheter från vår region. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar