tisdag 11 oktober 2011

@ Hjälp en hemlös!


Dagen började med ett frukostmöte på Fika hos Ida, med Mandana. Hon ska hålla i ett välgörenhets event här i Helsingborg:
"Jag anser att alla människor har rätt till ett hem. Därför vore jag tacksam om Ni vill hjälpa mig att stödja De som inte har tak över huvudet."Genom en insamling av kläder och andra ting Ni kan undvara till min loppissom äger rum på Jacob Hansens Hus. Lördagen den 26 november, mellan 10.00- 16.00(Pengarna går till Stadsmissionen)
Insamlinsställen: 
Fika hos Ida, Pålsjögatan 49, HelsingborgÖppet: Mån-Fre 07.00- 16.00, samt Lör 08.00-14.00 Palermo, Kolmätaregränden 9, HelsingborgÖppet: Mån-Fre 11.00- 18.00, samt Lör 11.00- 15.00Tack för allt stöd! 

reuse.se kommer givetvis att medverka under denna dag. Alla som är med och bidrar under dagen kommer att bli tilldelade unika reuse kampanjkoder. Reuse.se kommer även att stå till tjänst efter att dagen är slut. Vi ger Mandana en egen 'Butik-sida' inne på reuse.se där hon får lägga upp plaggen som blir över, gratis förstås. På så vis så fortsätter hennes loppis inne på reuse.se och alla pengar går oavkortat till Stadsmissionen. 
Under dagen kommer Restaurang Bara Vara att laga gröt, Fika hos Ida bjuder på kaffe & bullar och Sebastian Wijk kommer att sjunga för oss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar